За какво си говорят девет адвокати по семейно право, когато се

...
За какво си говорят девет адвокати по семейно право, когато се
Коментари Харесай

Споделено от адвокати: Най-абсурдните причини за развод

За какво си приказват девет адвокати по фамилно право, когато се съберат на едно място? За най-куриозните случаи в практиката си, несъмнено! Мястото, което ги събира, е виртуално, само че историите им са напълно действителни.

Анонимно юристите описват за най-абсурдните аргументи за бракоразвод, с които са се сблъсквали. Прегледайте ги, някои от тях са поучителни, други – просто занимателни. Или нелепи, в което също има детайл на поука. 

Адвокат 1:  Съпругата поиска развод по виновност на брачна половинка с обвиняването, че той непрекъснато разхожда тяхното куче, до момента в който тя е на работа, с цел да може кучето да го избира и да се радва повече на него, вместо на нея след дългия работен ден.

Адвокат 2:  Една клиентка се разведе със брачна половинка си, тъй като е спрял да я води на кино. Друга си беше разрешила да ревизира телефона на брачна половинка си и разкрила, че до момента в който тя е била на бизнес пътешестване, той си е поръчал мъжки конвой. Имал съм някои клиенти учители (всичките бяха жени), над 40-годишни, които се развеждаха поради връзка или невярност със собствен възпитаник. 

Адвокат 3:  Той не ѝ е оказал помощ да окачи завесата за душа. Понякога това може да бъде капката, която прелива чашата. 

Адвокат 4:  Инсталирането на нова low-flow (която отпуска доста малко вода за измиване) тоалетна у дома и смяната в атмосферата на дома. Това беше повода за бракоразвод.

Адвокат 5:  Един клиент попълни документите за бракоразвод веднага след като загуби огромна сума на залагания. Обичаше брачната половинка си, само че беше сметнал, че по този начин ще получи 50% от семейния имот, което ще стигне за този и за идващите няколко хазартни дълга, които ще направи. 

Има и още случаи от адвокатската процедура.. .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР